Köszönjük! borítókép

Köszönjük!

2022 január 09
Szerző:

Közel 1.000.000 Forint támogatást kaptunk a Rotary Hordónál megforduló kedves vendégeinktől, melyet ezúton is köszönünk!

 

Nagy baráti találkozások, családi esték és boldog szerelmes párok szemtanúi voltunk nap, mint nap a hordónál. A decemberi nagy nyüzsgés és rohanás egyik üdítő színfoltja volt a Kecskeméti Téli Fényünnep és Csodaország, ahol mindezt átélhettük.

 

Közös célunk a Rotaract Club Kecskeméttel, hogy a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban minél előbb megvalósuljon a Varázskerék játszótér a mozgáskorlátozott gyermekek részére. A Rotary Hordónál éppen ezért most is közösen vártunk mindenkit egy-egy finom forraltborra vagy teára.

És a vendégek mindig jöttek, sokszor célirányosan: "Csak a Hordóban szeretünk fogyasztani!" vagy "Ugye ti fogjátok azt a speciális játszóteret csinálni a Szabadidőközpontban?"

 

A projekt nem kevés erőforrást igényel, de mi már látjuk a csillogó, örömteli szemeket, melyekkel az új játszótéren fogunk találkozni.

És ebben most rengeteget segítettek azok, akik a Hordót választották a decemberi estéken a belvárosban. Önzetlen támogatásukat ezúton is köszönjük!

 

Amennyiben te is úgy gondolod, hogy támogatnád a gyermekek örömteli pillanatait, azt egy utalással megteheted:

- Számlaszám: 10405073-50526757-81681009

- Közlemény: Adomány (Mozgássérültek részére játszótér kialakítása)

Vállalkozások részére támogatási igazolást is ki tudunk állítani.