Imagine Rotary 2022-2023 borítókép

Imagine Rotary 2022-2023

2022 július 01
Szerző:

A mai nappal új év kezdődött a Rotary életében világszerte.

 

Új világelnököt köszönthetünk Jennifer Jones személyében, Réti László váltotta klubtársunkat, Németh László Fricit a District élén, és leköszönt Csapó Tamás a RC Kecskemét elnöke, akitől Tari Jenő vette át a stafétát.

 

Izgalmakkal, élményekkel és rengeteg feladattal teli évet hagytunk magunk mögött. Építettük a saját közösségünket új tagokkal, szorosabbra tudtuk fűzni a kapcsolatot a Hírös Város polgáraival, sok kisebb és nagyobb projektet zártunk sikeresen.

Sikeresen lebonyolítottuk a PETS/SETS konferenciákat Kecskeméten (a legutolsót éppen 2022. június 24-25. között), amelyek plusz löketet adtak a jelenlévők közösségének és munkájának.

Azonban nem tudtunk minden feladattal megbirkózni, de hagyni kell az új vezetésnek is valamit - ha esetleg unatkoznának.

 

Ezúton is meg szeretnénk köszönni minden rotarista munkáját, melyet szívvel-lélekkel végeztek! A leköszönő vezetőket váltó újaknak sok sikert kívánunk az előttük álló feladatokhoz! Csapatként együtt dolgozunk tovább!

 

Képzeld el, ez egy fantasztikus közösség, ahol folyamatosan adunk és kapunk, szolgálunk, barátságokat kötünk. Érdemes csatlakozni, hiszen itt nincs megállás, mindig forog a fogaskerék! Imagine Rotary...