Szabad egy táncra? borítókép

Szabad egy táncra?

2022 december 01
Szerző:

Egertől, számos világvároson át vezetett az útja egészen Kecskemétig, melynek szívből örülünk. Itt van velünk, és megmutatta, hogy a tánc - kiemelve a balett - mennyire magával tudja ragadni a közönséget.

 

Klubunk mai vendége Barta Dóra volt, a Kecskemét City Balett vezetője, a Hírös Agóra Nonprofit KFT. ügyvezető igazgatója. Nem mellesleg érdemes művész, koreográfus, többszörösen díjazott magyar táncművész.

 

Egy igen érdekes utazáson vehettünk részt a gyermekkortól kezdve: hogyan alakul ki valakiben a tánc és a művészet iránti elkötelezettség, mekkora (lelki)erő kell az akadályok legyőzéséhez és még hosszasan lehetne sorolni. Azért az egy komoly elismerés, ha valakit 12 társával választanak ki 3.300 fiatal közül az Állami Balett Intézet növendékének...

 

A változás számára az állandó, melynek köszönhetően sokkal hatékonyabban tudja ellátni nem kevés feladatát. Folyamatosan keresi az új kihívásokat, így reményeink szerint a 2024-es Kecskeméti Rotary Bálon egyet a nagyközönség számára is meg tud majd mutatni.

 

Köszönjük a kalauzolást a táncművészet világába!