Hírek


2020/11/06
A Rotary Club Kecskemét is rendszeresen támogatja a Wojtyla Barátság Központ népes családját, most például egy ízletes ebéddel vendégeltük meg őket.
2020/12/15
Közel 20 db laptopot adtunk át helyi, rászoruló, jó tanuló kisiskolásoknak advent és a közeledő karácsony alkalmából.
2020/09/28
A Kecskeméti Rotary klub egy frissítő ponttal támogatta a Hírős Félmaraton megrendezést. A klub tagjai frissítővel, vízzel és egyéb gyümölcsökkel kínálták a félmaraton futóit.
2019/12/21
2019-ben a szokásos főtéri forraltboros kuckó közösségi találkozások alkalmai mellett, a Rotary Club Kecskemét és együttműködői egy újabb jótékonysági forma meghonosításán fáradoznak. Az előző hónapok szervező munkájának köszönhetően, az összefogás eredményei 2019. december 10-től nyolc napon át kerülhetnek a szélesebb nyilvánosság elé. Magánszemélyek és vállalkozások bizalma révén délután 16:30 és 17:00 óra kezdettel a Hírös Agóra által biztosított színpadon adják át a rotaristák a korábban megszólított kecskeméti és környékbeli iskolák tanulóinak az ajándékokat. A tanulók kiválasztásában a rászorultságot jól ismerő pedagógusok segítettek. Ennek szellemében december 10-től, késődélután egy-egy iskolai tanuló kap 100-100 ezer forint értékben olyan technikai segédeszközt, amely tanulmányaiban és mindennapi életében segítségül szolgál vagy családjuk részesül - az aznap bejelentésre kerülő szponzor révén – támogató ajándékot, amelyek között a számítástechnikai eszközök mellett ruhanemű, háztartási eszköz, játék és tűzifa egyaránt szerepel. A megszólított és együttműködő iskolák tanulói kis műsorral szolgálnak a főtéri színpadon az érdeklődő nagyközönség örömére.